Transport,Livrare, Retur

Bun venit pe site-ul Mondis, un magazin online de haine outlet și second hand, aparținând companiei GARABO GLOBAL S.R.L. Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre. Pentru o experiență de cumpărături plăcută și transparentă, vă prezentăm politica noastră de livrare și plată.

Livrare:

  Mondis livrează prin compania de curierat GLS la preț fix de 19,00 lei incluzand TVA 19%. La comenzile de peste 299 Lei, livrarea este gratuita.

Taxa de Transport 19,00 Lei va fi inclusa in factura emisa de Vanzator si se va regasi in totalul de plata, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.

Daca coletul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa este gresita de dvs, etc.), coletul va ramane la curierul zonal 3 zile, dupa care revine la Expeditor.

Societatea va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul Romaniei.Dreptul de propietate asupra produselor va fi transferat Clientului doar in momentul efectuarii platii.

-Livrarea se face in 1-2 zile lucratoare ( cu excepția zilelor libere a Sarbatorilor Legale ) de la data confirmarii de catre Mondis.

 

 

  Plată:

  1. Metode de plată: Mondis acceptă următoarele metode de plată:
   • Carduri de credit/debit: VISA, MasterCard, American Express.
   • Plată ramburs: Plătiți direct curierului în momentul livrării comenzii.
  2. Securitatea plăților: Vă asigurăm că toate plățile efectuate pe site-ul nostru sunt securizate și protejate prin criptare SSL, asigurând astfel confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră personale.
  3. Confirmarea plății: După finalizarea plății, veți primi o confirmare pe email cu detaliile comenzii și informații despre livrare.
  4. Prețul include TVA-ul de 19%.

   

  Indiferent de modalitatea de plată aleasă, toate plățile vor fi efectuate în RON. Prin acceptarea prezentelor condiții generale, utilizatorul confirma in mod expres ca este de acord cu achitarea către societate, in integritate a contravalorii mărfurilor comandate prin magazinul on-line. 

  Când plata se efectuează prin ramburs, cumpărătorul achită curierului suma egală cu totalul sumei datorate incluzând prețul comenzii și prețul livrării care se va menționa în talonul de primire-predare (cel care atestă predarea mărfi de către curier clientului), care servește drept chitanță. Semnând talonul de primire-predare, clientul împuternicește curierul să predea in numele și pe contul său SOCIETĂȚII, suma reprezentând costul produselor livrate. 

  Orice nelămurire privind, modalitatea de plată online prin card va fi adresata de către utilizator, centrului de relații cu clienții al băncii emitente al cardului. Este important să vă consultați cu unitatea bancara dacă doriți să efectuați plata prin card de debit Maestro, Visa, Visa Electron, Master Card, pentru a afla regulile de utilizare a codului cardului, înlocuitor al codului CVV2. 

  Retur:

  Vă mulțumim că ați cumpărat de pe site-ul Mondis, un magazin online de haine outlet și second hand, deținut de compania GARABO GLOBAL S.R.L. Asigurăm o experiență de cumpărături plăcută și vrem să fiți mulțumit de produsele achiziționate. În cazul în care nu sunteți complet satisfăcut de un produs, vă prezentăm politica noastră de returnare:

  1. Dreptul la Returnare:

  Ce trebuie sa stii in cazul in care doresti sa returnezi anumite produse conform OUG 34/2014.

  -Ai la dispoziție 30 zile de la primirea coletului să ne comunici intenția ta de returnare completand urmatorul formular. CLICK AICI PENTRU FORMULAR

  (Dacă în decurs de 30 zile de la primirea coletului nu ne notifici intenția ta de returnare, nu vei mai avea acest drept.)

   

   Contact:

  6.1. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de returnare, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa socials@mondis.ro sau prin telefon la numărul +40 371 783 271, +40 727 708 263.

  Produsele în legătură cu care s-a invocat dreptul de retragere, vor fi expediate de către Client fără întârzieri nejustificate şi în decurs de maximum 30 zile de la data la care clientul a informat Garabo Global SRL de intenția de a returna produsul/produsele. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 30 zile.   

  1.Returnarea produselo este gratuită, iar contactarea firmei de curierat cu care dorește să trimită coletul cu returul intră în responsabilitatea Societătii Garabo Global SRL.

  Clientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor. 

  Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-14 de zile de la acceptarea returului.